Laat ik me even voorstellen...

Laatste reactie 25/03/2018 22:13 door Jenny
· Markeren als ongelezen
Masja van Herpen 1 jaar geleden geplaatst
Hallo,

Net thuis gekomen van de workshop die Jenny vanmiddag in het Coachhuis in Den Haag gaf. Beetje ziek vandaag, dus niet tot het einde gebleven. Wel besloten nu actief te worden in deze community, vandaar dat ik nu even probeer om met mijn nogal wattige hoofd een klein stukje over mezelf te schrijven. Ik ben 50 jaar oud. Heb 2 grote kinderen (18 en 20 jaar oud) die sinds afgelopen maand allebei bij hun vader zijn gaan wonen, zodat ik alleen woon in mijn flatje en, positief benaderd, het rijk alleen heb. Ik kan dus ook koken zoals ik zelf wil en hoef geen rekening meer te houden met mijn vegan dochter en mijn vleesliefhebbende zoon. Ik houd van simpel, snel en gezond... dus ik maak vaak soepjes, salades en stoom of wok groenten... soms met een stukje vis erbij of iets vegetarisch... maar af en toe een lekker recept maken lijkt me wel leuk. Ga zo eens naar de recepten op zoek.
Overdag geef ik taaltrainingen aan volwassenen uit het buitenland, voornamelijk asielzoekers uit Syrië en Eritrea. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten, wandelen, doe ik aan yoga en zing ik eens per week in een koor tegenwoordig. Ook wissel ik met verschillende mensen massages uit. Ik doe veel en krijg vaak te horen dat ik wel wat meer rustmomentjes mag inbouwen.
Mijn slechtste verslavingen waar ik van los probeer te komen zijn wijn (was tot een dag of 40 terug een dagelijkse gewoonte ook al waren dat dan 2 glazen) en ik houd ook erg van (geiten)kaas. Verder af en toe wat stress en teveel koffie. Denk dat ik verder wel redelijk gezond leef, misschien moet ik ook kleinere porties nemen en trager eten.
Jenny de Rooy 1 jaar geleden geplaatst
Welkom Masja, 
Leuk dat je jezelf zo open voorstelt. We pakken de draad weer op als je beter bent.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 25 March 2018 om 15:39
Aantal lezers 7
Aantal reacties 2