Ik ben Karin, een partner, moeder en een oma, maar wie ik ook ben is iemand die graag anderen helpt en/of een luisterend oor biedt.

Door mij altijd naar achteren te plaatsen, kwam ik niet tot de rust en de gezondheid die zo belangrijk is voor mij (en zo ook voor iedereen). Ik was meer bezig met de ratrace van tegenwoordig en alles goed doen. Naar mijn eigen lichaam luisteren dat zat er niet in want (zo dacht ik) dat is niet nodig.

Het was voor mij belangrijker om er voor iedereen te zijn en dat ik het maar goed deed in de maatschappij, waar is rust voor nodig? Ik was de balans kwijt tussen privé, werk en hobby(s)
.

Ik ben opzoek gegaan naar wat ik wilde, het was allemaal nog niet duidelijk voor mij. Ik wist wel dat ik meer vrijheid wilde en dichterbij de natuur wilde gaan staan. Door deze twee “vrijheid en natuur” samen te voegen is “Freedom2Eagle” ontstaan.

Wat is vrijheid? Dat moest ik eerst ontdekken, want vrijheid is er in de verschillende vormen. Ik ben dicht bij mezelf gebleven en ben eens gaan kijken wat ik bij mijzelf kan veranderen. Hier bleek dat ik zowel op het gebied van voeding als ook lichaamsverzorging nog veranderingen kon maken.

Ik ben me dan ook gaan verdiepen in de voedingsleer en lichamelijke verzorging. Beide zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden het spreekwoord heet niet voor niets “schoonheid komt van binnen”. Wat mij vooral verbaasde was dat ik meer tijd aan mijzelf besteedde, en toch het gevoel kreeg van meer rust en tevredenheid in mijzelf.